Mediapalvelut

Tom Gordin ja Kati Helsinki International FIM Horse Shown lehdistötilaisuudessa vuonna 2006. Kuva Marcus Westermark.
Petteri Koposen NBA-varattu -dokumentin tekemiseen kuului myös materiaalin kuvaaminen. Tässä vierailulla Hennalan varuskunnassa.

Olen freelancer toimittaja ja urheilujournalismin ammattilainen. Minulla on media-alalta monipuolista työkokemusta toimittajana, selostajana, radiotoimittajana, lehdistöpäällikkönä, toimituspäällikkönä ja tiedottajana.  

Työni on tähän asti liittynyt pitkälti ratsastukseen, mutta haluan laajentaa työnkuvaani. Aloitin urheilujournalismin erikoisopinnot kesällä 2006 Vierumäellä kehittääkseni monipuolisuuttani. Valmistuin keväällä 2008. Tein lopputyönä kolmen hengen ryhmässä puolituntisen tv-dokumentin koripalloilija Petteri Koposesta. Opintoihin kuuluivat myös työharjoittelut radio- ja tv-toimituksissa. Tällä hetkellä teen yhteistyötä mm. maamme suurimman vuosittaisen hallitapahtuman Helsinki International FIM Horse Show´n sekä muutaman muun tapahtuman kanssa. Työskentelen myös Eurosportilla ratsastusselostajana ja useiden sanoma- ja aikakauslehtien freelancertoimittajana.

Helsinki International FIM Horse Show 2004 lehdistöpäällikkönä. Kuva Juha Usva.
Kuva Juha Usva

Olen kilpaurani aikana asunut seitsemän vuotta ulkomailla, jolloin englannista muodostui vahva pääkieleni. Tulen toimeen myös ruotsilla ja saksalla. Otan mielelläni haasteita vastaan ja pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni. Työn tekeminen hyvin ja ajallaan on minulle kunnia-asia. Koen paineen alla työskentelyn pikeminkin haasteena kuin haittana.  

Otan mielelläni vastaan media-alan töitä, erityisesti urheiluun ja hevosiin liittyviä.